Tilausesitykset

TILAUSESITYKSET

Kuva: Ilkka TenhunenSULOISET PULUNMYRKYTTÄJÄT vol. 2


Jo neljä vuotta sitten  Katriina Honkanen yhdessä  Pirjo Bergströmin kanssa viitoitti tien tälle viihdyttävälle konsertille. Pirjo on poistunut keskuudestamme ja kesti pitkään, ennen kuin Katriina uskalsi tarttua tähän aiheeseen uudelleen. Keväällä hän näki ihanan ja valoisan unen Pirjosta ja tunsi olevansa valmis jatkamaan, joten: Pulunmyrkyttäjät ovat taas täällä!

Uutena myrkyttäjänä seuraan liittyy Maija Ruuskanen, teatterin ja musiikin monitoiminainen ja ihastuttava esiintyjä. Katriina ja Maija ovat  nähneet valtavsti vaivaa teidän vuoksenne ja tehneet uuden laajan tutkimuksen ihmisten kiinnostuksen kohteista naistenlehtien, television, radion ja netin kiehtovassa maailmassa.  Eikä vuosien saatossa monikaan asia ole muuttunut. Tässä uusin Top 10 lista:
1. Seksi
2. Väkivalta
3. Kuolema
4. Julkkisten töppäilyt
5. Kauneusleikkaukset
6. Ihmissuhdesotkut
7. Tavisten töppäilyt
8. Uusmoralismi
9. Huumesotkut
10. Julkkisten lemmikkieläimet

Tule mukaan viihtymään näiden kiehtovien teemojen pariin! Ja jos alkaa ahdistaa, muista:


Kun pommi putoo päähän mun,
se taatusti myös löytää sun
ja ystäväs ja perhees,
kaikki katoaa!PULUNMYRKYTTÄJÄTTÄRET:

Katriina Honkanen                     laulu, ukulele
Maija Ruuskanen                     laulu, piano


Sävellykset ja sanoitukset mm.  Tom Lehrer, Safka Pekkonen, Marjatta Meritähti, Pirkko Jaakola, Nick Cave, Andy Fite, Maija Ruuskanen, Katriina Honkanen ja Mikko Perkoila. Sovitukset ja konsertin suunnittelu Honkanen-Ruuskanen.KATRIINA HONKANEN & TULILINTU & TANSSITEATTERI TSUUMI


JOUTOMIEHIÄ  

Tilattavissa keikalle!


Kuva: Janne Teivainen


Joutomiehiä on Tanssiteatteri Tsuumin sekä Katriina Honkanen & Tulilintu-yhtyeen yhteistuotanto. Musiikki on Katriina Honkasen ja Tulilintu-yhtyeen  2013 ilmestyneeltä levyltä, ”Joutomiehiä”. Koreografina toimii Petri Kauppinen.

Katso tästä Joutomiehiä traileri!!          https://vimeo.com/72967778

Joutomiehiä Facebookissa:                  https://www.facebook.com/Joutomiehia
Lisätietoja Tanssiteatteri Tsuumista:    www.tsuumi.com   

Kuva: Petri Kivinen


POIKKINAINTI


Ella ja Laina ovat yli viisikymppiset, hyvin lapsekkaat siskokset jossain Suomen maaseudulla. Vanhempien kuoltua tytöt ovat jääneet kahden vanhaan kotitaloonsa.  He ovat naimattomia eikä kummastakaan ole ollut koskaan oikein mihinkään työhön. He ovat iloisia, ettei heidän ole tarvinnut jättää autioituvaa kotikyläänsä toisin kuin niin monen muun. He ovat elämäänsä tyytyväisiä ja odottavat tulevaisuudelta vielä paljon: kun naapurin Teukan tuomasta lehdestä löytyy ilmoitus naapurikylän poikkinainti-tapahtumasta, tytöt päättävät lähteä sinne hakemaan itselleen miehet. Bussia odotellessa aika kuluu lapsuutta muistellessa, laulellessa ja tanssia ja vitsejä opetellessa.
”Poikkinainti” on iloinen ja elämänmyönteinen esitys, joka sisältää kauniita ja  hauskoja musiikkinumeroita. 

Kesto n. 1 h.
Käsikirjoitus:
Katriina Honkanen
Rooleissa:
Ella - Katriina Honkanen
Laina - Tiia Honkanen
Muusikot:
Tuija Rantalainen - piano
Ilkka Tenhunen - kitarat
MEIDÄN TYTTÖMME MERELLÄ

Lapsekkaat ikäneitosiskokset Ella ja Laina asuvat Pohjois-Suomessa pienessä autioituvassa kylässä. Tytöt ovat vanhempiensa kuoltua tulleet toimeen naapurien avulla ja Kelan tukirahoilla. Vilpitön elämänilo ja optimismi ovat asioita, joihin kaikki eivät pysty. Mutta Ella ja Laina pystyvät.
Tytöt eivät kertaakaan ole käyneet kaukana kotiseudultaan. He voittavat kyläkaupan arpajaisissa risteilymatkan ja siitä alkaa Suuri Seikkailu. Onneksi naapurin Teukan pojantytär Varpu on luvannut lähteä tyttöjen kanssa matkaan. 

Tapaamme Ellan ja Lainan  laivan hytistä, jossa he valmistautuvat jännittävään matkaan. Erityisesti tytöt odottavat pallomerta ja he ovatkin ottaneet mukaan omat kellukkeet ja uimapuvut. Myös seisova pöytä jännittää, sillä he eivät ole koskaan ennen syöneet seisaallaan.
Matka sujuu iloisesti laulellessa ja treenatessa tarvittavia taitoja matkaa varten. Helposti syntyvät pienet kinat unohtuvat yhtä helposti kuin syntyivätkin.
Esitys kestää n. tunnin. Musiikkina kuullaan enimmäkseen tuttuja suomalaisia lauluja kuten “Sininen ja valkoinen” sekä “Prinsessa Armada”, mutta voi olla, että tytöt saavat myös oman meriaiheisen laulun.  

Käsikirjoitus:
Katriina Honkanen
Rooleissa:
Katriina Honkanen - Ella
Tiia Honkanen - Laina
Muusikot:
Tuija Rantalainen - piano
Ilkka Tenhunen - kitarat

KEIKKAMYYNTI:
Laajaskaala Oy
040-5206 405

Musiikkisoitin