Band

KATRIINA HONKANEN JA TULILINTU

Katriina Honkanen - laulu, kitaraKuva: Hanna Tenhunen
 


Olli Kari - haitari, laulu
Kukka Lehto - viulu, laulu
Ricardo Padilla - percussiot, laulu
Sara Puljula - kontrabasso, laulu
Ilkka Tenhunen - kitara


OLLI KARI


Olli Kari   Olli on musiikin maisteri, joka tarttuu  ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Tulilintu- yhtyeeseen Olli tuo rohkeaa ja herkkää soittoa ja loistavaa energiaa. Muita Ollin kokoonpanoja ovat mm. The Helsinki Koto Ensemble ja Nomas. Häntä on kuultu ja nähty myös  Peking-ooppera teoksessa Vartija - arjen sankari  sekä kesällä Volter Kilven Alastalon salissa-kirjasta tehdyssä nukketeatteridramatisoinnissa, jonka musiikista hän vastasi.

Kuva: Elina LappalainenKUKKA LEHTO

Kukka Lehto on espoolainen viulisti joka on laittanut lusikkansa monenlaiseen soppaan teatterin ja elokuvamusiikin parissa. Hän innostuu ennen kaikkea omasta päästä soittelusta sekä vuoropuhelusta muitten ääntelijöiden kanssa ja ajautuu välillä muille maille vierahille suomalaisen kansanmusiikin ilosanomaa levittämään.
Kukka on valmistunut Pop&Jazz Konservatoriosta ja opiskelee tällä hetkellä Sibelius-Akatemian kansanmusiikin osastolla. Hän on ollut muusikkona teatteri- ja tanssiproduktioissa mm. Kansallisteatterissa ja Pyynikin Kesäteatterissa ja toiminut viulu- sekä yhtyeopettajana Sibelius-Akatemiassa, Kansanmusiikkiopistossa ja Kokkolan AMK:ssa. Hänen soittoaan on kuultu mm. elokuvissa Myrsky, Keisarin Salaisuus, Haaveratsastajat sekä tv-sarjassa Itse Valtiaat.
Kukka on kiertänyt yhtyeiden Ruuti, Polka Chicks, Hilja Grönfors&Latso Dzinta kanssa festivaaleja Euroopassa ja USA:ssa sekä on yksi kansainvälisen Seaquins-produktion muusikoista.
Kukka harrastaa vapaa-ajallaan improhörhöilyä, amerikkalaista juurimusiikkia sekä öisiä kävelyretkiä lähimetsässä.

.Kuva: AJ SavolainenRICARDO PADILLA


Ricardo Miguel Padilla on syntynyt Talcahuanossa Chilessä, mutta asunut jo lapsesta asti Suomessa. Monipuolinen muusikko on esiintynyt mitä erilaisimmissa kokoonpanoissa Euroopan lisäksi USA:ssa, Canadassa, Kuubassa, Venäjällä, Israelissa ja Japanissa. Hänen musiikilliset intressinsä ulottuvat renessanssi-ja barokkimusiikista latinalais-amerikkalaiseen, flamencoon, jazziin, sekä pop- ja teatterimusiikkiin. Ricardo on esiintynyt mm. seuraavien artistien kanssa: Andrew Laurence-King & The Harp Consort, The King's Singers, Battalia, Septeto Son, Kuukumina, Yakelín Castellanos, Raul Mannola, Ramon Maronier, UMO, Kokkolan Kamariorkesteri, Suomalainen Barokkiorkesteri, Radion Kamarikuoro, Israel Camerata, Cleveland Baroque Orchestra, Tapani Kansa, Arja Saijonmaa, Arnold Chiwalala, Sainkho Namchylak, Pappas Eget Band ym. Lisäksi hän on toiminut tuntiopettajana mm. Sibelius-Akatemiassa ja Joensuun Ammattikorkeakoulussa, On säveltänyt musiikkia tanssiteoksiin sekä toiminut äänittäjänä, miksaajana ja tuottajana lukuisissa projekteissa. Teatteriproduktioista mainittakoon Sudenmorsian (puoliQ), Hyvän Neuvon Tietäjä (Espoon KT), Stjärnornas Kungabarn (Svenska Teatern), Viidakkokirja (Kansallisteatteri) , Helinä (Glims&Gloms tanssiteatteri) ja HOMO! (Kansallisteatteri). Ricardon tuottama CD Meie Küla Laulud sai vuoden 2012 EMA-palkinnon vuoden parhaasta Folk/Etno-äänniteestä Virossa (Estonian Music Awards 2012).

Kuva: Paula Salmikangas


SARA PULJULA

Sara Puljula on Rovaniemen lahja Suomen musiikkielämälle. Tuo eloisa basisti-lyömäsoittaja suorastaan häikäisee yleisöt kompeillaan ja monipuolisuudellaan. Musiikin maisteri Sibelius-Akatemiasta ja uimamaisteri jo yläasteella. Sara on tunnettu teatterimuusikko (mm. Ryhmäteatteri, Pyynikin kesäteatteri, Viirus, HKT) ja on esiintynyt laajalti erilaisissa musiikki- ja tanssiproduktioissa ja soittanut lukuisilla äänilevyillä. Tykkää chilistä, sienistä ja sushista.Kuva: Kimmo Tähtinen
ILKKA TENHUNEN

Ilkka Tenhunen on aloittanut kitaransoiton Kuopiossa 1970-luvun rock- ja progemusiikin innoittamana. Kellaribändejä oli Kuopiossa valtavasti ja ajan ilmapiiri suosiollinen live-musiikille. Yhteinen musiikillinen taivallus Katriina Honkasen kanssa alkoi jo tuolloin ja jatkuu yhä.
Ilkka on myös soittanut teatterissa, mm. Lahden Kaupunginteatterissa, Suomen Kansallisteatterissa, Teatteri Vantaassa, Samppalinnan ja Hämeenlinnan kesäteattereissa sekä useissa ravintolateatteriesityksissä.
Varsinaiselta koulutukseltaan Ilkka on kultaseppä, mutta on viime vuodet tehnyt teknistä ja taiteellista työtä musiikin ja kuvan parissa sekä opetustöitä. Ilkan ja Katriinan yhteisen firman nimikin on varsin osuvasti Laajaskaala Oy.
Kuva: Joonas Puukko


KEIKKAMYYNTI:
Laajaskaala 
040-5206 405

Musiikkisoitin